✿ Crown ✿

ditaip oleh Miss Butang jam 1:08 PM


ngaaaa !! i'm in love with her !!
keke..
sebenarnya dah lama sangat nak cerita pasal ni..tapi sibuk kononkonon jahit baju tempahan orang..kelas menjahit lagi..balik rumah komprem dah malas..tapi ku gagahkan jua diri huntuk hupdate hentry hini :)

few months ago, i've found this girl's facebook..normally before i'm adding strangers, i'll read their info and if there is any blog address, i'll check it out..and this girl..seem hard to approve someone she doesn't know unless she is in a good mood :D

berangan pulak speaking..kah2..teruja sangat punya penangan la ni..
bila dah baca blog akak ni kan..memang seronok..kelakar..bagi miss butang la..
akak ni amik Bachelor of Medicine kt Royal College of Surgeons in Ireland..
IRELAND..!! DIA TINGGAL KAT DUBLIN !! :D
sukanya la miss butang..tak tahu kenapa miss butang teruja sangat..mungkin sebab akak ni orang kuantan..hee~ kite same la kakヽ(‘ ∇‘ )ノ

miss butang suka baca entry akak ni pasal dia jalanjalan kat rome,venice,pisa..banyak3 kali miss butang ulang baca..tak bosan2..siap bookmark lagi yang tak tahan tu..haha :D

yeahh..italy adalah tempat miss butang duk simpan cita2 nak pergi..sejak kecik lagi.. :')
it is awesome..
jangan ada yang nak buat ayat 'laa..patotnya simpan la impian nak pegi haji..ni pegi italy..ish2~'
HELLO..!! italy tu pn Allah yang cipta kan..kita memang disuruh menikmati keindahan alam ini..
dah bukak dah akaun tabung haji..cuma cuma cumaaaa x cukup lagi..heh..apahal aku kena semangat explain kat sini ni? ヽ(。_°)ノ

ehh..ni akak tu..nama beliau TIARA FAZLIN JALUDIN :)


sedap kan nama dia..hihi..da la comel :D
haritu macam nampak tau akak ni kat masa dalam jamban kat east coast mall..miss butang asek pandang dia je..tapi miss butang takut nak tegur..takut salah orang..miss butang sebelah dia je..kami samasama touch-up muke depan cermin..
lah..biasalah pompuan memang cenggini!! emo pulak aih..dushh  (。_°☆\(- – )
macam menyesal tak cuba tanya :(
kalau ada peluang memang nak jumpa akak ni..
eh duk ngumpat2 lupa nak bagi link..hehe..ni haa akak comel hitu :))

dah kot..tu je nak cerita..saje nak kongsi ^^
sayang miss butang..
jaga diri sendiri lah masingmasing..hehe






Dah habis baca ke? Jangan lupa tinggal komen ◕‿◕

14 komen:

AShahira AShikin said...

tiara kalu tgok depan2 lg comel.
nk jmpe dye dtg la umah sye ek k.midah :)

Miss Butang said...

.:: AShahira AShikin ::.

ehh..?? dekat ek umah..?? kekeke~ insyaAllah ye sayang ;)

♥ MRS ZACKS ♥ said...

mmg comel sgt laa dye ni yunk :)

Miss Butang said...

.:: MRS ZACKS ::.

kann kak z kann :D
hihi :')

Syaa said...

saye pon suke bace blog kak tiara !
cute !

Tiara Fazlin said...

waaaaaa..terkejot awk buat entry pasal akak..thanks tau sanggup luang masa type entry ni.. =') anyway kita mmg pernah jumpa la kat ecm! akak ingat dlm toilet kite duk berdiri depan cermin..haish knp tak tegur, kalau tegur boleh akak bagi fridge magnet ireland satu..hehe

Miss Butang said...

.:: Syaa ::.

kan syasya kan :D
comel je :D

Miss Butang said...

.:: Tiara Fazlin ::.

haa !! kan betol !! ala nangs :'(
hehe..betol rupanya..klaka je men pandang2 :p
nyesal x tego..heh T.T

AD said...

sgt3 comel !!! :)

Miss Butang said...

.:: AD ::.

kan3 !!! :D

berrycute Lolly said...

oloh.. sonoknye dapat jumpe Tiara fazlin.. dah makin pemes dah si tiara ni.. =DD

Miss Butang said...

.:: berrycute Lolly ::.

hihi :DD

Luna Shoppe said...

Tumpang promo ye Miss Butang..

Salam. Jemput datang ke Luna Shoppe. Ada pelbagai jenis tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!
Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

Miss Butang said...

.:: Luna Shoppe ::.

sila2 :D
hehe ^^

Post a Comment

Butang golek-golek