Suria Fashion House

ditaip oleh Miss Butang jam 10:35 PM


Assalamualaikum
wahh..dah tak ingat ni bila last update..haha :D
ada yang ternanti-nanti ke?

Alhamdulillah..sebenarnya nak mengkhabarkan berita gembira untuk diri saya sendiri..
Kalau nak tumpang gembira pun boleh..heh :D

Pada 16 April 2013, iaitu ulangtahun hari kelahiran mak tersayang, miss butang dah memulakan perniagaan sendiri..!! wah kan :D
Itulah nama online shop setakat ni..Suria Fashion House \(^o^ )/

Suria sempena nama Allahyarham Adik bongsu saya, Muhammad Suria Hidayat Bin Mohd Nasir.

Fashion tu sebab insyaAllah saya akan jual pakaian-pakaian wanita SAHAJA..setakat ni baru mula dengan selendang..hehe..modal kecik bro..what do you expect? (-_-) jenis emo..

House? sebab miss butang berniaga dalam rumah!! haaaahaaa :D
nak kekal dalam rumah je boleh tak? tak nak keluar..wuwuuu

Alhamdulillah setakat ni dah habis beberapa warna (^o^)b *thumbs up*
Terima kasih sangat semua yang sudi memberi kepercayaan & membeli daripada saya (T_T) terharu banyak-banyak.
Ada yang beli dah 3 kali..hah terharunya Ya Allah :'D

Okei dalam next post, saya upload gambar-gambarnya ye..kang letak sini  serabut..hee
Kalau baik hati, boleh la buat tanda good kat page Suria Fashion House saya ey..tapi tak update lagi..baru buat tadi..tengah sesat jalan lagi ni..haha! semoga sabar menanti siput buat kerja memang cemni..
dan siapa ada instagram, boleh la follow suriafashionhouse jugee..
Sekian, Assalamualaikum :D



Gambar malas crop nampak segala harta bawah meja..hoho






Dah habis baca ke? Jangan lupa tinggal komen ◕‿◕

3 komen:

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hai sayangku. hihihi

tenku butang said...

done follow sini no. 201
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

tenku butang said...

huk2.. namakita serupa

Post a Comment

Butang golek-golek